PROBLEMI ZA ZVEZDU: Vreme je za PROMENE na svim POLJIMA?!

Strateg rekao svoje…

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić nije mogao da bude zadovoljan posle poraza svojih košarkaša u poslednjim sekundama pogotkom Sema van Rosoma.

– Videli ste i sami, vraćali smo se, imali smo -12. Biće nekih promena u mom timu, a kojih, čućete. Reći ću vam to kada ja budem hteo. Nisam zadovoljan nekim stvarima. Moramo da nastavimo dalje. Ne zavisi sve sada više od nas, zavisi i od drugih. Moramo da čekamo neke rezultate. Ono što je do nas je da pobedimo Limož i Malagu – istakao je Tomić.

Treća četvrtina je u poslednje vreme često kobna za Zvezdu.

– Već sam govorio, rekao sam da je treća četvrtina bila loša.

Šta se dešava sa Odžom i Cirbesom, upitao je jedan novinar?

– Ništa se ne dešava. Nemojte sad da pričamo o pojedincima. Treba da budemo tim, a ne da upiremo prstom u nekoga. Kad se izgubi, ja sam kriv.

Koje igrače bi pohvalio?

– Perperoglu je bio dobar, Faje je bio dobar, borio se, nije lako igrati odbranu protiv Tomasa. Ristić je odigrao odlično, a i Odžo je bio dobar, doduše, ne u trećoj četvrtini. Ali, i oni su ljudska bića. Zato i imam 15 igrača, Dušan je ušao i odradio svoj posao.

Koliko će ovaj poraz otežati nastavak sezone što se tiče nekih odlazaka?

– Pa, šta sad treba. Izgubili smo jednu utakmicu i treba svi da se pokupimo i odemo? Nije smak sveta. Sigurno je da je teško posle ovakve utakmice, ali moramo da se dignemo i da se spremamo za sledeći meč. To je jedini način. Samo rad, a ne priča.

Jedan novinar ga je upitao i zašto nije tražio tajm-aut posle jednog auta na 28 sekundi pre kraja.

– Da li bi ti tražio tajm-aut na 28 sekundi pred kraj, a da ti je ostao samo taj jedan?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!