PROPALA INVESTICIJA: Barsa ZARAĐUJE na NJEMU!

Napraviše Katalonci još i dobar posao.

Stigao je Malkom letos u Barselonu kao igrač sa velikim potencijalom, neko ko bi mogao da zablista na „Kamp Nou“ u godinama koje dolaze.

Ukrali su ga Katalonci Romi u poslednjem trenutku, platili ga 41 milion evra, ali u ovom trenutku se slobodno može reći da Malkom stagnira u Barseloni.

On je odigrao svega 130 minuta ove sezone, samo je jednom bio starter u Primeri, postigao je jedan gol i to u Ligi šampiona.

Puno se govorilo o njegovoj sudbini u poslednje vreme, kako se čini da su u Barsi shvatili da su pogrešili i da bi mogli što pre da ga unovče.

Kako prenosi „Gol“, zadovoljavajuća ponuda je stigla i to iz Gvangžu Evergrandea.

Barsa je već poslovala sa ovim kineskim klubom, najpre su doveli Paulinja iz njihovih redova, a onda su ga vratili i pritom takođe napravili profit.

Sada će po svemu sudeći i prilikom prodaje Malkom zaraditi novac, kako je Gvangžu spreman da plati 50 miliona evra za njegove usluge.

Oni traže zamenu za Alana, koji će u Galatasaraj, izbor je pao na Malkoma i ovaj transfer deluje veoma realno, nažalost po Malkoma, koji će u ključnim godinama svoju karijeru graditi u kineskoj Superligi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!