PROPALA TRANSFER BOMBA: Velikan „izvisio“!

Bavarci čekaju leto i ulazak u poslednju godinu ugovora…

Transfer engleskog dragulja Kaluma Hadson-Odoija (18) iz Čelsija u Bajern neće biti realizovan ove zime, objavio je nemački Bild.

Tvit dobro obaveštenog lista retvitovao je i čuveni nemački novinar Kristijan Falk, koji odlično poznaje dešavanja u bavarskom gigantu, pa se sa sigurnošću može reći da je to sve što se tiče ovog transfera za ovu zimu. Ozbiljni su Bavarci kao klub, a kako je do kraja pijace ostalo još samo tri dana nemaju nameru da se natežu s Plavcima, već će sledećeg leta doći ponovo po engleskog napadača.

Čelsi je danas odbio novu ponudu iz Minhena vrednu 40.000.000 evra, a samo natezanje dva kluba traje već nedeljama unazad. Odbili su Plavci prvo 30.000.000, pa 35.000.000, a sada i 40.000.000 i to je bio signal Bajernu da se mane talentovanog krilnog napadača u ovom prelaznom roku i prepusti da vreme pokaže Hadson-Odoiju hoće li na njega računati na Stamford Bridžu ili ne.

BOMBA U ITALIJI: Siniša Mihajlović ima novi klub!

Momku se ide u Bajern, tražio je nekoliko puta tokom januara da mu dozvole prelazak u Minhen gde mu je obećano bukvalno sve, pa i dres sa brojem 10, ali rukovodstvo Čelsija to ne želi da učini. Kunu se u Londonu da računaju na njega i da će dobiti šansu na proleće, iako je do sada sve to išlo vrlo teško.

Bajern je spreman da sačeka i sledeće leto. Tada će Hadson-Odoi ući u poslednju godinu ugovora i Plavci će morati da ga prodaju, ako bude nezadovoljan, kao ne bi ostali praznih šaka u leto 2020. Zato se Bajernu nije žurilo ove zime, iako žele da pripreme Odoija za budućnost koja sledi. Podsetimo, u junu ove godine završava se čuvena „Roberi era“, a prema planu Bajernovih šefova njih dvojicu treba na naslede Serž Gnabri, Kingsli Koman, Hadson-Odoji i Alfonso Dejvis.

Trojica su već tu, čeka se i četvrti. Barem do leta…

BEKAM U STRAHU: On može da sruši njegov neverovatan rekord!