PUČE BRUKA: Real se OSRAMOTIO!

„Kraljevski“ klub nastavio da razočarava.

Fudbaleri madridskog Reala su u okviru 18. kola španske Primere dočekali Real Sosijedad, gosti su priredili iznenađenje, kako su slavili sa 0:2 (0:1).

Poveli su već u trećem minutu fudbaleri ekipe iz San Sebastijana, Kazemiro je oborio Merina u svom kaznenom prostoru, siguran izvođač najstrože kazne bio je Vilijan Žoze.

Imao je Real već u desetom minutu idealnu priliku da poravna rezultat, Benzema je dobio loptu na ivici peterca, zahvatio je volej i poslo loptu pored gola, bio je neometan Francuz. Ta dva detalja pogledajte OVDE.

U 23. minutu nova šansa za Madriđane, Modrić je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali je Ruli dobro intervenisao.

U finišu najpre šansa za Kazemira, koji glavom tuče preko gola, a potom u nadoknadi prvog dela Lukas Vaskez pogađa stativu.

Otišlo se na odmor sa 0:1 u korist Sosijedada, da bi nakon četiri minuta igre u nastavku fantastični Ruli sačuvao pokušaj Varana.

Usledila je prilika na drugoj strani, Ojarzabal je tukao preko gola iz dobre pozciije, da bi u 51. minutu Vinisijus pripretio gostima, ali je za malo bio neprecizan.

Sjajan šut Adnana Januzaja videli smo u 53. minutu, ali je bivši igrač Junajteda tukao pored gola, a onda se u 61. minutu utakmice dogodio prelomni trenutak, Lukas Vaskez je neoprezno startovao i zaradi drugi žuti karton, „Los Blankosi“ su ostali sa igračem manje.

Mogao je Real sa igračem manje odmah do pogotka, Ramos je bio u idealnoj prilici, šutirao je sa samo par metara, ali je večeras neverovatni Ruli uspeo da mu isparira i sačuva njegov udarac, samim tim i svoju mrežu.

Nakon još jedne propuštene prilike Vinisijusa, u 83. minutu Ruben Pardo stavlja tačku na ovaj susret, glavom je zatresao mrežu Reala nakon odličnog centaršuta Vilijan Žozea.

Na kraju trijumf Sosijedada, kriza Reala je produbljena, čini se da od titule već sada nema ništa, ostaje da se vidi koliko će se i drugi trener ove sezone, Santijago Solari, zadržati na klupi tima.

Real nakon poraza čak peti, ovo im je bio šesti izgubljen meč ove sezone, nakon 18 kola imaju 30 bodova, dok je Sosijedad 11. sa osam bodova manje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!