RASTANAK: Ozil SE SELI u Španiju!?

Win-win situacija za Nemca koji iritira sve i svakoga na „Emirejtsu“. Arsenal u takvoj situaciji da bi mu isplatili ogroman novac da ode, a izgleda da se vraća na Pirineje…

Arsenal je očajan.

Naime, čine sve kako bi se oslobodili Mesuta Ozila, i to iz dva razloga.

Prvi je ogroman novac koji dobija, oko 20 miliona bruto po sezoni, pisali smo da su u klubu besni na Gazidisa i Vengera jer su mu dali novi ugovor koji je basnoslovan, a Emeri na njega i ne računa.

Drugi je situacija u svlačionici, nezainteresovani Ozil koji je spreman da sedi na tribinama i prima bogatstvo navodno, kako tvrdi legendarni golman „Gunera“, Dejvid Siman, iritira ostale igrače.

Ozil je nuđen Juventusu i Interu, stigao je negativan odgovor, italijanski velika ne bi mogli da ga plaćaju, čak ni da ga Arsenal pusti besplatno ili na pozajmicu.

Pojavile su se ponude iz Kine, ali Nemcu ne pada na pamet da se seli iz Evrope.

U Londonu razmišljaju da mu ponude da ga isplate do kraja sledeće sezone, nekih 30 miliona evra, samo da ode.

Pojavilo se svetlo na kraju tunela, naime, uz odštetu, Ozil bi prihvatio ponudu Atletika iz Madrida koji bi platio Arsenalu 20-tak miliona evra, a jasno, Nemcu koji ima 30 godina ponudio mnogo manju platu.

No, Ozil bi ostvario cilj da se vrati u Primeru gde je već igrao za Real, ali i da ne izgubi veliki novac, kao i da igra na najvećoj sceni.

Da li će od ovoga biti išta, ostaje da vidimo…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!