REVOLUCIJA: Srbin i Hrvat zajedno pojačavaju evropskog giganta!

Klub ne želi da ostane na cedilu tokom proleća, plan je logičan…

Barselona i dalje razmišlja o kupovini napadač. Munir će u Sevilju, izgleda da Ljorente nije raspoložen da kraj karijere provodi na klupi, Valverde nema mnogo opcija umesto Suareza.

Jedna je jasno Mesi kao „lažna devetka“, druga Abel Ruiz iz filijale, ali postoji strah da bi tokom proleća klub mogao da zažali ako sada ne dovede napadača.

Spisak postoji, manje više je poznat, ali izgleda da je sveden na dva imena, saigrače iz Ajntrahta, Rebića i našeg Luku Jovića.

Hrvat je četiri godine stariji, dao je 12 golova ove sezone, pet manje od Jovića koji je klasični napadač. Katalonski listovi navode da je Srbin odlična opcija, Barselona bi ga uzela na pozajmicu sa otkupom ove zime, Ajntraht bi pre toga isplatio ekipi Benfike 16 miliona evra, jer je Jović i dalje član „Orlova“, ali Nemci neće propustiti šansu da zarade na njegovim fantastičnim partijama.

Ostale varijante nisu izvesne, Đenova traži 50 miliona za Pjonteka, Maksi Gomez ima istu toliku klauzulu, Dolberg nije na meniju, Barsa pregovara oko De Jonga, čini se da Ajaks neće prodavati Danca.

Ostale opcije su Patrik Šik iz Rome, na pozajmicu, ali Roma ga neće prodati, pojavilo se ime Žan Kevin Augustina, mladog francuskog reprezentativca, Abidal se raspitivao o igraču RB Lajpciga koji je karijeru počeo u PSŽ.

Stiče se utisak da Barsa želi samo Rebića ili Jovića, da im pruži šansu u drugom delu sezone i otkupi njihov ugovor na kraju.

Katalonci imaju pet bodova prednosti nad Atletikom, deset nad Realom, smeši im se nova titula, ali je Evropa veliki cilj i ne žele da dođu u situaciju da ostanu bez napadača.

Imaju još par nedelja da odluče…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!