Ronaldo napušta juventus!? Dobio ponudu koja se ne odbija!

Kristijano Ronaldo bi mogao da napusti Juventus zbog bezobrazne količine novca kojim ga prosto obasipaju bogati vlasnici kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Od dolaska u Italiju Ronaldo igra sjajno, pa je već postigao 14 pogodaka u Seriji A i po tome predvodi sve fudbalere lige. Juventus želi osmu uzastopnu titulu prvaka države, ali i nešto za šta je Portugalaca „specijalac“ – „ušati pehar“ Lige šampiona. A upravo bi na kraju sezone, bez obzira na rezultate mogao da krene put UAE, a ime kluba još uvek nije poznato.

Nadaju se da će i to što je Ronaldo ušao u 34. godinu života biti tas na vagi, koji će presuditi da Ronaldo posle 12 meseci ponovo promeni sredinu. Mnogi fudbaleri su u tim godinama otišli u slabije lige, ali sa bogatim ugovorima. Pitanje je da li će i Ronaldo doneti ovakvu odluku, pogotovo što je i sam na predstavljanju u „staroj dami“ zamerio ostalim igračima koji u četvrtoj deceniji beže od izazova u Evropi. Ronaldo bi u novom klubu mogao da zarađuje čak 60 miliona po sezoni što je zaista impresivna suma novca.

Jer budimo iskreni, retko ko može sebi da priušti da propusti ovakvu bezobraznu ponudu.