RONALDO REKONSTRUIŠE: Juventus MENJA i TRENERA!?

Iz Španije ne odustaju, posle dominacije u ovoj deceniji, italijanski šampion će sigurno otvoriti novo poglavlje…

Spekulacije stižu iz Španije, Juventus navodno planira kompletnu rekonstrukciju, mada je Maks Alegri demantovao da se umorio od Torina i da želi da ode, po mogućstvu u Real.

On je rekao da će o novom ugovoru razgovarati kao i obično pri kraju sezone, ali Juventus navodno ima planove da dovede Zidana na klupu kako bi otpočeo novi ciklus u istoriji.

Ovo bi bio veliki povratak Francuza koji je igrao za klub u kome je postao najbolji na svetu i koji je za svetski rekord početkom veka otišao u Real.

Uz to, Zidan bi mogao da napravi velike promene u timu, već je stigao Remzi, tačnije dogovoren je dolazak Velšanina u junu, a navodno Juventus nije odustao od Pogbe koji i dalje želi da se vrati, pa je italijanski šampion spreman da proda i Pjanića i Kediru.

Prva velika meta ostaje Mbape, ako PSŽ bude morao da ga proda, a od Zidana, tvrdi „Mundo Deportivo“ će se očekivati da sprovede reformu ekipe, podmladi odbranu i otvori novi ciklus dominacije u Italiji.

U tu svrhu biće mu doveden i novi štoper, verovatno De Liht, ako Rajola bude uspeo da završi posao sa Ajaksom, a pred vratima Juventusa je i mladi Trinkao iz Brage koji je praktično na korak od dolaska u Torino.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!