SILNO GA ŽELE: Defanzivac ODGOVORIO Partizanu!

Crno-beli u potrazi za pojačanjima.

Posle odluke Rajka Brežančića da se ove zime ne vrati u Humsku i pojača Partizan, na isti potez odlučio se i Ivan Obradović. Dugo su crno-beli čekali odgovor desnog beka da li će ponovo obući dres Parnog valjka, međutim, iskusni defanzivac rešio je da ne napušta Brisel u januarskom prelaznom roku.

Na ovakvu odluku uticala je i promena trenera u belgijskom velikanu.

– Istina je, nastavljam karijeru u Anderlehtu. Promenom trenera sam dobio još jednu šansu da se dokažem i, kako stvari trenutno stoje, klub računa na mene u narednom periodu. Odigrali smo dva kontrolna meča na pripremama u Španiji, na kojima sam, po oceni struke, bio veoma dobar i koristan za tim. Usledio je zatim razgovor sa trenerom Rutenom, koji mi je nagovestio da ostajem i da je na meni da se borim za status prvotimca – rekao je Ivan Obradović.

Iskusni defanzivac je od prvog trenutka stavio na znanje klubu iz Humske da su minimalne šanse za njegov povratak. Lažna obećanja nisu postojala.

– Ne, apsolutno. Imali smo savršenu komunikaciju nekoliko meseci, ljudi iz Partizana su bili upoznati sa mojim planovima. Znali su da prvo moram da rešim status u Anderlehtu, jer sam smatrao da nisam pokazao sve što znam i da u proteklom periodu nisam ni imao adekvatnu priliku za tako nešto. Čelnici crno-belih su sve vreme znali na čemu su, pokazali su i veliko strpljenje i želju da me angažuju i hvala im na tome. Partizan je moj klub, moja kuća i to što se sada nisu složile kockice ne znači da neće u budućnosti – istakao je Obradović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!