ŠOK U MADRIDU: Bejl NAPUSTIO „Bernabeu“ pre VREMENA!?

Bilo mu je dosadno, makar je iskren. Ipak, njegov potez dolio ulje na vatru…

Garet Bejl je povređen, „čovek od kristala“ kako ga tužno zovu madridski mediji će ponovo propustiti nekoliko mečeva. I Real je bez njega tužan, a više niko ne broji povrede Velšanina.

Mnogo buke izazvala je slika od sinoć, naime, kako bi izbegao gužvu, Bejl je napustio stadion pre kraja meča i u 78. minutu izašao sa „Bernabeu“.

On je i na ovaj način ostavi tim na cedilu, bilo je 0:1 u tom trenutku, „Los Blankosi“ su imali igrača manje, ali je Džeronimo Rulji golman Sosijedada u nekoliko navrata sprečio izjednačenje.

Velšanin nije video drugi gol gostiju, Ruben Pardo je u 83. minutu stavio tačku na poraz Reala koji je peti na tabeli i ima deset bodova manje od vodeće Barselone.

Bejl je od dolaska iz Totenhema zaradio 22 povrede, uglavnom mišića, a posle Sosijedada, propustiće sigurno mečeve sa Betisom, duele u kupu protiv Leganjesa, i verovatno još par mečeva, jer se do sada pokazalo, da optimistična predviđanja kod njega ne važe, obično se duže oporavlja od onoga što lekari postave kao datum povratka, pa niko ne veruje da će biti spreman za duel sa Seviljom 19. januara.

Inače, Real je dobio i prvo pojačanje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!