ŠTA SE OVO DESILO: Jokić svedok u košarkaškom čudu!

Nikola Jokić odličan, ali to nije sprečilo poraz…

Možda ih Igor Kokoškov još nije dovoljno oblikovao, ali niko ne sme da ospori da Sansi imaju veliki talenat u svojim redovima!

Košarkaši Finiksa izrežirali su jednu od najšokantnijih pobeda u poslednje vreme, pošto su na svom terenu dobili najbolji tim Zapada. I to ne bilo koga, nego Denver – 102:93.

Ovo jednostavno nije bilo veče Nagetsa. Jesu pretili, jesu vršili ogroman pritisak na mladi i poletni sastav iz Finiksa, ali kada izgubite 17 lopti, iz kojih protivniku direktno omogućite 26 poena, praktično radite Sizifov posao i gurate kamen uzbrdo.

Nikola Jokić je ponovo bio ključna figura Denvera. Srbin je izvukao trenutni maksimum iz sebe i skupio 23 poena (8/15 iz igre, 1/4 za tri), te deset skokova, četiri asistencije, jednu blokadu i samo dve izgubljene lopte za gotovo 34 minuta na parketu, ali je podrška saigrača bila slaba. Malik Bizli je dodao 21 poen, Džamal Mari je podbacio i ostao na samo 12 (4/17 iz igre), koliko je imao i Monte Moris. Majson Plamli, Vil Barton, Huančo Ernangomez, Pol Milsap i Tori Kreg su zajedno ubeležili tek 25 poena. Premalo da bi se pariralo čak i najslabijem timu na Zapadu. Uz to, Gari Haris propustio je treću utakmicu zaredom zbog zatezanja zadnje lože…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!