SVE JE SPREMNO: Odbrane NEĆE vam BITI lako, on STIŽE!

Sada je jasno, tri fantastična napadača će ove zime promeniti klubove.

Stižu informacije sa svih strana, uskoro nas očekuje nekoliko potresa na transfer tržištu.

Naime, Gonzalo Iguain, koji je danas pravio frku nakon poraza Milana od Juventusa u Superkupu Italije, karijeru će nastaviti u dresu Čelsija!

Fabricio Romano prenosi da je transfer dogovoren, Milan se složio sa odlaskom Argentinca, a ovo su detalji.

Čelsi će dovesti „Pipitu“ na pozajmicu do kraja sezone, sa dve opcije po završetku iste.

Kada se okonča aktuelna takmičarska godina, „Plavci“ će moći da otkupe Iguainov ugovor od Juventusa, a imaće i opciju da ga zadrže na novoj pozajmici u trajanju od godinu dana. Tu je naravno i treća opcija, da ga vrate Juventusu.

Tako će Argentinac ponovo sarađivati sa Mauricijom Sarijem, pod čijim vođstvom je igrao i najbolji fudbal u svojoj karijeri.

Čelsi će se sa druge strane rešiti makar jednog napadača, to je sada i sigurno.

Romano takođe prenosi da su pregovori između Čelsija i Atletiko Madrida u završnoj fazi, Alvaro Morata je pristao da prođe na „Vanda Metropolitano“, ostalo je samo da se utanače svi detalji transfera.

Na kraju će se sve dobro završiti i po Milan, kako stoje stvari, kako je Đenova na pragu angažovanja novog napadača.

Među „Grifone“ bi trebalo da stigne poljski napadač Karol Sviderski iz Jagelonije, što znači da će Kšištof Pjontek imati otvoren put za odlazak iz kluba.

„Rosoneri“ žarko žele Poljaka, u dubokim su pregovorima sa njegovim agentom i kako stvari stoje treba očekivati da sjajni Pjontek u narednih para dana stigne na „San Siro“, pretpostavlja se za oko 40 miliona evra.

Imaju i drugu opciju u Milanu, kako bi se Čelsi rado rešio i Mišija Batšuajia, ne žele da ga puste na pozajmicu u Monako, već bi da ga prodaju, pa su ga tako ponudili „Rosonerima“.

Uprava kluba sa „San Sira“ ipak želi Pjonteka, pa Belgijanac ostaje kao rezervna opcija.

Potpuna ludnica, da sumiramo.

Iguain će preći u Čelsi na pozajmicu do kraja sezone, „Plavci“ će po isteku kratkoročne saradnje moći da otkupe njegov ugovor od Juventusa, a moći će da produže pozajmicu na dodatnih godinu dana.

Morata će izvesno napustiti „Stamford Bridž“, a sve je izvesnije i da će karijeru nastaviti u madridskom Atletiku, na šta je i sam napadač pristao.

Milan je zamenu za Iguaina pronašao u jednom od najboljih strelaca Serije A, Kšištofu Pjonteku, koji bi trebalo da stigne iz Đenove. Da će Poljak put „San Sira“ govori i činjenica da je njegov zemljak Sviderski na pragu prelaska u redove „Grifona“, kao očigledna zamena za Pjonteka.

Na kraju je i Čelsi ponudio Batšuajia Milanu, ali „Rosoneri“ želi Pjonteka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!