TENISER PROKLJUČAO OD BESA: Pa krenuo da se OBRAČUNA sa sudijom!

Mnogi bes iskaljuju na jednom reketu, Španac je odlučio da to učini na torbi punoj reketa!

Preneli smo nešto ranije, Japanac Kei Nišikori se plasirao u četvrtfinale Australijan opena posle velikog preokreta u duelu sa Pablom Karenjo-Bustom iz Španije.

Španac je vodio sa 2:0 u setovima, a onda je posle Nišikorijevog izjednačenja na 2:2 imao u taj-brejku petog seta vođstvo od 8:5, kada se dogodila jedna sporna situacija koja je potpuno izbacila Španca iz takta.

U prilogu možete da vidite snimak tog poena, Karenjo-Busta smatra da je oštećen, jer je linijski sudija signalizorao aut, a glavni dozvolio da Nišikori nastavi poen, bez mogućnosti da Španac zatraži čelendž, iako se na snimku potvrdilo da auta nije bilo i da je poen trebalo da bude ponovljen.

Ipak, ako bismo zanemarili sudijske greške u ovoj situaciji, Nišikori je ovaj poen zaista trebalo da dobije.

Da sve bude gore po Španca, Nišikori je dobio i četiri naredna poena, za trijumf u ovom meču i plasman u četvrtfinale, gde sada čeka boljeg iz duela Đoković-Medvedev.

Španac je posle meča bacao torbu, a nešto smireniji je bio u razgovoru sa novinarima.

“Moram da kažem da sam prilično tužan posle više od pet sati na terenu, zbog načina na koji je taj meč završen. Mislim da je sudija pogrešio, da je i sudija iz stolice napravio veliku grešku.

Nisam zaslužio da budem eliminisan na ovaj način, jer mislim da sam igrao dobro“, istakao je Karenjo Busta posle meča.

http://https://twitter.com/adammoulder/status/1087331950648614913

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!