VUJADIN SAVIĆ PODELIO USPOMENU: Sala i Savić delili svlačionicu 2 godine!

Kapiten Zvezde igrao je u Bordou dve godine zajedno sa nestalim argentinskim fudbalerom

Vest o nestanku aviona Emilijana Sale, za kojim je obustavljena bezuspešna potraga oko Kanalskih ostrva usred Lamanša, uznemirila je ceo svet.

Uznemirila je i njegovog bivšeg saigrača, Vujadina Savića, koji je sa njim dve godine delio svlačionicu u Bordou.

Kapiten Zvezde i argentinski napadač koji je nestao su isto godište i došli su u klub u isto vreme, a zajedno su delili i istu muku u Bordou kada nisu bili u prvom planu kod trenera, te su bili prebačeni u B tim.

Savić se za Telegraf prisetio perioda u karijeri kada je bio u Bordou i Emilijana Sale, za koga se nada da će ipak uspeti da ga pronađu živog i zdravog.

Vujadin Savić se nada da će uspeti da pronađu Salu; Foto: Nikola Tomić
– Baš me pogodilo kada sam čuo šta se dogodilo. On i ja smo isto godište, došli smo u isto vreme u Bordo i nismo igrali nešto za prvi tim, tako da smo zajedno bili u B timu.

– Igrali smo zajedno dve sezone, nismo se nešto družili, ali uvek je ostavljao utisak mirne, povučene i sjajne osobe. Video sam još tada kada smo igrali za B tim Bordoa da je sjajan igrač i veliki potencijal, što se kasnije i pokazalo sada kada je stigao poziv Kardifa.

– Čujem se i sa svim poznanicima, prijateljima sa kojima sam igrao u Bordou i svi se nadamo da će ga pronaći, da je negde živ i zdrav. Nada umire poslednja – rekao je Vujadin Savić za naš portal.

Podsetimo, Emilijano Sala je nestao kada je mali avion, kojim je upravljao 60-godišnji Dejv Ibotson, nestao sa radara iznad Lamanša u ponedeljak u 20.30. Od tada im se gubi svaki trag, a policija posle 80 sati potrage nije uspela da pronađe ni letelicu, niti fudbalera i pilota.

ODVELI GA: Iz Zvezde u Đenovu!