ZA ZVEZDU JOŠ NIJE GOTOVO: Stiže igrač iz Bordoa!

Realizacija plana Crvene zvezde bi mogla da usledi u narednih desetak dana, pošto defanzivac ima ponude da napusti “Ljutice Bogdana”.

EVROKUP: Velika šteta – Zvezda pala u uzbudl…
PORUKA SA TRIBINA: Uz ‘Dobro znaj’ opr…

Nije tajna da Crvena zvezda hoće Milana Gajića iz Bordoa i desni bek ima poziv da se preseli u redove šampiona Srbije, a njegov prelazak može da ubrza eventualna prodaja Milana Rodića.

Za defanzivca postoje dve ponude, ali obe strane vagaju da li je pravi trenutak za rastanak ili da se sačeka leto. Na njegovoj poziciji šansu čekaju Hajdin i Terzić, mada tu ulogu moze da odradi i univerzalac Gobeljić. Ukoliko usledi rastanak sa reprezentativcem Srbije, koji je igrao u grupnoj fazi Lige nacija onda sledi posao sa Francuzima.

Zvezda je spremna na ove opcije u zavisnosti od želje igrača, koji ima još godinu i po dana ugovora sa dobrim primanjima. Ipak, plan Gajića je da igra u 2019. godini, kako bi bio u potpunosti spreman za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, koje počinje u junu. U narednim danima čeka se rasplet na obe strane.

Podsećamo, Gajić je trebalo da bude Partizanov “posao godine“, ali bi sjajni bek umesto u Humskoj lako mogao da promeni pravac i završi na “Marakani“.