ZVEZDA BOLJA U DERBIJU: Neverovatnim preokretom do pobede protiv Partizana!

Neizvesno je bilo do samog kraja.

Kadetska selekcija Crvene zvezde je slavila na svom terenu protiv ekipe Partizana u okviru 13. kola Košarkaške lige za kadete rezultatom 70:64 (20:23, 8:11, 22:21, 20:9), posle velikog preokreta u poslednjih deset minuta. To je crveno-belima drugi trijumf u večitim derbijima ove sezone.

Partizan je posle pola časa igre imao pet poena prednosti, ali su crveno-beli sjajnom igrom u poslednjoj četvrtini uspeli da savladaju vršnjake iz redova večitog rivala.

Najzaslužniji za trijumf domaćina je bio Nikola Manojlović koji je ostvario tripl-dabl učinak sa 23 poena, 13 skokova i deset asistencija, a dvocifreni su u pobedničkom sastavu bili i Joksimović sa 11, odnosno Ostojić sa deset poena.

U ekipi crno-belih je najefikasniji bio Stefanović sa 15 ubačenih poena, a pratio ga je Petrović koji je meč završio sa 12.

Na čelu tabele Košarkaške lige za kadete se nalazi Mega koja ne zna za neuspeh od početka sezone, ispred Crvene zvezde koja ima skor 12-1, a Partizan se nalazi na četvrtom mestu sa osam pobeda i pet poraza.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!