ZVEZDA NE ODUSTAJE: Poslata NOVA ponuda!

Crveno-beli su pojačali ponudu za igrača koji je imao sjajan učinak ove sezone, a njegova želja je da se preseli u Beograd pre inostranstva i sledi odluka posle Božića.

Nema dileme da Crvena zvezda pokušava da povuče još jedan pravi potez u dovođenju domaćih igrača, pa posle Miloša Vulića, ‘pikirala’ je još jednog igrača Napretka. Klubovi su već razgovarali, a crveno-beli su ‘podebljali’ ponudu za Aleksu Vukanovića (26) najboljeg strelca jesenje sezone u Superligi. Kako saznaje HotSport, lider šampionata je spreman da izdvoji 400.000 evra plus procenat od dalje prodaje i ostaje da se posle Božića pokuša da se sklopi transfer.

I sam igrač želi da pre inostranstva nastupa za Zvezdu, a od ranije stoje ponude stranih klubova koje su negde između 500.000 i 600.000 evra. Ipak, procenat može da vredi mnogo više u konačnom zbiru i „loptica“ je sada u polju predsednika Napretka Marka Miškovića.

Procene su da je pored Milana Pavkova potreban još jedan „razbijač“ i izbor je pao na njegovog saigrača iz ČSK iz Čelareva. Možda uskoro budu zajedno na stadionu ‘Rajko Mitić’.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!