NAJNOVIJA INFORMACIJA: VICEŠAMPION Sveta NUDI ovu MOGUĆNOST?!

Ovo bi bio veliki udarac za srpskog šampiona

Klupski vicešampion sveta Al Ain na sve moguće načine želi da u svoje redove dovede trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića.

Juče se pojavila informacija da su bogati Arapi pokušali da izvrše prepad na crveno-belog „Supermena“ basnoslovnom finansijskom ponudom, ali je ona odbijena, javio je „Sportski žurnal“.

Ipak, najuticajniji sportski list u Srbiji donosi nastavak priče. Oni navode da je Al Ain spremio tri plana za dovođenje najboljeg trenera po izboru FSS za 2018. godinu.

Menadžerska agencija, preko posrednika sa naših prostora, spremna je da ponudi i veću cifru nego što su dva miliona, koja je prvobitno odbijena od uprave Crvene zvezde.

Ponuda će biti upućena do kraja ovog meseca, da Milojević preuzme Al Ain nakon Večitog derbija, 2. marta.

Takođe, postoji varijanta po kojoj bi već za nekoliko dana sa Milojevićem i Crvenom zvezdom dogovorili saradnju od leta.

Zvezdan Terzić je u nekoliko navrata napominjao da Vladan Milojević neće napuštati Marakanu, ali ostaje da se vidi da li će čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana ostati imuni na višemilionsko obeštećenje. Prvobitno su odbilli čak dva miliona evra.

Ostaje da se vidi šta će doneti dani pred nama.