STIGAO JE: Izjavom je ODMAH zapalio Delije!

Šampion Srbije ozvaničio prethodno postignut dogovor sa beloruskim BATE Borisovim.

Ono što se danima najavljivalo i što je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela već potvrdio, danas je dobilo svoj epilog.

Mirko Ivanić novo je pojačanje Crvene zvezde u ovom zimskom prelaznom roku, objavio je klub iz Ljutice Bogdana.

Ofanzivni vezista je sa šampionom Srbije potpisao ugovor na tri i po godine, a prilikom dolaska u Ljutice Bogdana nije skrivao ambiciju da u crveno-belom dresu ostavi zapažen trag.

„Srećan sam jer sam postao deo Crvene zvezde. Još sam pod utiskom, emocije su veoma jake. Dres koji sam zadužio predstavlja čast i obavezu da se pokažem u što boljem svetlu.“

„Sa nestrpljenjem čekam da mi se saigrači priključe kao i debi u crveno-belom dresu. Nadam se da ćemo odličnu jesen ukrasiti duplom krunom, a onda ponoviti izlazak na najsjajniju evropsku pozornicu“, istakao je Ivanić nakon prvog treninga u crveno-belom.

Ofanzivni vezista je u Zvezdu došao iz BATE Borisova i zadužio dres sa brojem osam. Prema nekim informacijama, visina obeštećenja iznosi oko milion i 300 hiljada evra.

Podsetimo, pre Ivanića, redove Zvezde pojačali su Milunović, Vidić, koji je prosleđen na pozajmicu Zemunu, Vulić, Vukanović, Gajić i Jirka, čiji je transfer bio još letos ozvaničen, ali je jesenji deo proveo na pozajmici u matičnom Spartaku iz Trnave.