STIGLA PONUDA ZA TRENERA: Miloja ŽELI ovaj KLUB!

Uprava crveno-belih, ali i zvanično najbolji srpski trener u prošloj godini nalaze se na novom iskušenju.

Posle veoma primamljivih ponuda za Marka Marina (pet miliona) i El Fardua Bena (četiri miliona), koje su na “Marakani“ odbili ove zime, najnovija je stigla za šefa stručnog štaba srpskog šampiona, Vladana Milojevića!

Današnji “Žurnal“ otkriva da je u finišu aktuelnih priprema crveno-belih u Antaliji, ozbiljno interesovanje pokazao bogati Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

I ne samo ozbiljno, nego i veoma konkretno i izdašno – pomenuti klub koji se nedavno rastao sa trenerom Zoranom Mamićem (pešao u Al Hilal), ponudio je Crvenoj zvezdi dva miliona evra na ime obeštećenja, ali ponuda koju su Milojeviću uputili posebno impresionira – 3.2 miliona evra godišnje!

Zaista, nije lako odbiti ovoliki novac, ali pomenuti izbor procenjuje da ipak neće biti ništa od Milojevićevog odlaska ove zime, pogotovo što u Zvezdinom rukovodstvu nisu želeli ni da razmatraju ovu ponudu.

Ipak, Al Ainu ne bi bio preveliki problem ni da “pojača“ ponudu, videćemo da li će biti još uporniji, a za sada, njihov tim posle odlaska Zorana Mamića vodi dosadašnji trener mlade ekipe Al Aina Željko Šobić.