STRAŠNO: Napadnuti Srpski sportisti, skakali u MORE!

Jedan od njih je spas potražio i skokom u more

Nemile vesti stižu iz Hrvatske, tačnije iz Splita. Naime, kako piše tamošnji portal 24sata, vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su na splitskoj rivi. Tačnije, njih četvorica.

Oni su bili u šetnji u trenerkama sa klupskim obeležjima kada su ih primetila, a zatim i napala petorica lokalnih mladića.
„Trojica su se spasili begom, a četvrti je nakon nekoliko primljenih udaraca skočio u more i tako se spasio težih batina“, pišu 24sata.

Vaterpolisti Crvene zvezde danas igraju protiv Mornara iz Splita u sklopu regionalne lige, a obična šetnja je bila pojedincima razlog za incidente. Sve se dogodilo danas oko 13 sati i 40 minuta.
„Primili smo dojavu, po izlasku na mesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje“, poručili su iz splitske policije i dodali da je mladić odbio lekarsku pomoć.

Policija traži pomenutu petoricu napadača.

Prema poslednjim informacijama, Zvezdina ekspedicija se uputila ka Beogradu i meč neće biti odigran. Blic piše da su napadnuti igrači Dušan Vasić, Maksimović i golman Aleksandro Kralj.