VOŽDOVAC SVE JAČI: Bivši fudbaler Partizana POTPISAO!

Voždovac sjajno odradio prelazni rok.

Voždovac je u finišu prelaznog roka doveo još dvojicu poznatih fudbalera. Dugoročne ugovore sa “Zmajevima” potpisali su nekadašnji fudbaler Partizana, Nikola Trujić, kao i bivši fudbaler Mačve, Bojan Matić. Trener Voždovca, Dragan Aničić, veoma je zadovoljan novim pojačanjima.

– Ne trebamo da mnogo trošimo reči o novim pojačanjima. Nikola Trujić je dobro poznato ime u srpskom fudbalu i igrač njegovih karakteristika doprineće mnogo našem timu u nastavku sezone, a Matić je takođe bio naša velika želja, kao i Voždovac njegova, tako da očekujem da zajedno nastavimo tamo gde smo zajedno stali u prethodnom klubu i da rezultati budu na nivou. Neka ovaj prelazni rok govori o ambicijama kluba i onome što želimo da napravimo u narednom periodu. Pravimo tim za nastavak sezone, ali gledamo i u sledeću sezonu u kojoj želimo da budemo u samom vrhu tabele, izjavio je Aničić za klupski sajt.

Pre Trujića i Matića Voždovac su pojačali Predrag Sikimić, Strahinja Bošnjak, Dušan Matović, Lazar Arsić i Dragoljub Srnić.

ILIEV O POJAČANJIMA: Šta će reći “Grobari“?