DA LI SE SLAŽETE: Vujadin objasnio zašto Zvezda nije slavila u prethodnom derbiju!

Sve smo bliži novom “večitom derbiju“, Zvezda će opet biti u ulozi favorita, pogotovo što će sada igrati na svom stadionu.

Ulogu favorita Zvezda je imala i jesenas pred meč u Humskoj, ali je Partizan odigrao svoj najbolji meč u prvom delu sezone i bio bliži pobedi.

Na kraju, završeno je 1:1, a u susret novom derbiju koji će biti odigran na “Marakani“ za dvadesetak dana, kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić je napravio osvrt na prethodni duel sa “večitim rivalom“.

“Svi su očekivali da ćemo ubedljivo pobediti jesenas, ali je došlo do velikog pražnjenja kod nas. Čekao se meč sa Napolijem, a ja iako nisam igrao derbi zbog povrede, mesec dana sam bio rastrgnut zbog karata za Ligu šampiona.

To je bilo nenormalno. Nisu oni kvalitetniji od nas, već smo se mi fizički i psihički ispraznili“, objašnjava Savić u intervjuu za “Kurir“.

Kada je u pitanju naredni derbi, Savić ne samo da očekuje pobedu Zvezde, nego da se i sam upiše u strelce. Ima već smišljen i scenario proslave pogotka…

“Moja generacija igrala je četiri derbija, imamo pobedu i tri remija. Dva puta nam dolaze u goste, to je dobra prilika da pobedimo. Bitno je dobiti ih zbog prestiža. A, derbi je uvek derbi! Titulu kad osvojite, a niste pobedili u derbiju, ostaje gorak ukus.

U derbiju kad bih dao gol?! Dres nikada ne bih skinuo. Ne volim to. Ograda 100 odsto! Sigurno bih se popeo“, poručuje Savić.

Može li Partizan da mu pokvari planove?

ENGLESKA NA NOGAMA: Može li Srbin da zaustavi „NEZAUSTAVLJIVE“!