BABIĆ UPOZORAVA: Evo šta je DEFANZIVAC izjavio pred utakmicu u Kupu!

„Dobro poznajemo protivnika, značiće nam mnogo iskustvo koje smo stekli u prethodnim utakmicama sa njima“, poručuje štoper crveno-belih!

Crvena zvezda je postavila rekord u Superligi i dodatno se odaljila od večitog rivala Partizana, ali sada želi da zadrži isti ritam i u nacionalnom kupu.

U četvrtfinalu Kupa Srbije izabranici Vladana Milojevića u sredu od 18 časova dočekuju Radnik iz Surdulice.
„Kup je eliminaciono takmičenje, znamo da moramo da budemo na visini zadatka. Odbrana je već duže vreme naš zaštitni znak, dobro funkcionišemo i u prolećnom delu prvenstva. Daćemo sve od sebe da neutrališemo napadače gostujućeg tima. Takođe, naš stručni štab dobro analizira svaki detalj igre rivala, tako da ćemo maksimalno pripremljeni i fokusirani ući u meč“, rekao je Srđan Babić.

U prolećnom delu prvenstva na stadiona Rajko Mitić našlo se ukupno 83.682 ljudi.
„Zaista neverovatne brojke, mada me ne čude kada su naši navijači u pitanju. Igrom na terenu im se najbolje zahvaljujemo. Vidi se da nas pesma sa tribina nosi i daje nam dodatnu energiju. Mnogo puta smo do sada isticali da fudbal igramo za publiku, svaki njihov aplauz nam znači. Zato pozivam sve zvezdaše da dođu u što većem broju u sredu i da nas podrže u Kupu. Imamo visoke ciljeve, borimo se za duplu krunu, a mnogo lakše ćemo uspeti u tome uz podršku naših sa tribina“.

Pored rekordne posete utakmica u domaćem prvenstvu, ekipa Vladana Milojevića pomera granice i kada su u pitanju mečevi bez poraza u domaćem prvenstvu.
„Postali smo deo istorije posle pobede nad Zemunom. Ostvarili smo impresivan niz bez poraza. Još jedan od dokaza da ova generacija odlično radi od dana kada smo se okupili. Ovakve stvari vas obavezuju da budete još bolji, zato smo svi silno motivisani da nastavimo sa dobrim rezultatima. U ovakvoj atmosferi je mnogo lakše i lepše raditi, zato sam uveren da nas tek očekuju novi uspesi i rekordi“, poručio je Babić.