BEN: Želimo da budemo upamćeni ZAUVEK!

Ne krije strelac vodećeg gola za Zvezdu u duelu sa ekipom Mladosti da želi da ostane upisan u istoriji srpskog fudbala i Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Srbije upisao je još jednu recku u domaćem prvenstvu i tako stigao na korak od postavljanja novog rekorda u domaćem fudbalu.

Pobedom nad ekipom Mladosti u okviru 25. kola Super lige (1:3) Crvena zvezda je izjednačila rekord po broju uzastopnih utakmica bez poraza koji je svojevremeno postavio tim Slavoljuba Muslina.

„To je velika stvar, svi mi želimo da ostanemo zapamćeni, a ovakve stvari nam pokazuju da smo na dobrom putu. Radimo odličan posao kao ekipa od prvog dana kada smo se okupili. U svaku utakmicu ulazimo sa ogromnom željom za pobedom, tako će biti i na sledećoj i verujem da možemo da oborimo rekord“, rekao je posle utakmice u Lučanima El Fardu Ben.

Reprezentativac Komorskih ostrva postigao je vodeći gol u duelu sa ekipom Mladosti. Bio je to jedanaesti prvenstveni pogodak El Fardu Bena, peti iz penala.

„Veoma je bitno postići pogodak sa bele tačke, posebno u početku utakmice. Ušli smo odlično u meč, a posle gola bili smo još bolji. Zato mi je posebno drag gol, doneo nam je mirnoću u igri. Viđena su posle još dva vrlo lepa gola, siguran sam da su navijači uživali. Mi smo upisali nova tri boda i to nam je najvažnije. Moramo da nastavimo da radimo naporno i beležimo trijumfe“, poručio je Ben u izjavi za klupski sajt.

Navijači gostujućeg tima najavili su u Lučanima rođendansku „žurku“ koja je zakazana za 9. mart, a El Fardu Ben je pozvao pristalice Crvene zvezde da dođu na utakmicu sa Zemunom i uveličaju slavlje.