BIVŠI IGRAČ NA KLUPI PARNOG VALJKA: Pogledajte ko će VODITI ekipu u Kupu!

Drugi pomoćnik će voditi ekipu u četvrtfinalu Kupa.

Novi preokret u Humskoj 1. Umesto Gordana Petrića, ulogu vršioca dužnosti trenera Partizana protiv Napretka u Kruševcu obavljaće Žarko Lazetić. Dosadašnji pomoćni trener će biti u utorak na konferenciji za novinare, a onda će i povesti ekipu na meč četvrtfinala Kupa Srbije.

Najmasovnije takmičenje je preostalo kao poslednji front na kojem crno-beli još imaju šansu za trofej. Uostalom, tri poslednje sezone su ga osvajali…

Mimo te informacije, potpuni zid ćutanja u Humskoj. Od momenta kada je Ivica Iliev obelodanio da podnosi ostavku na funkciju sportskog direktora, više se niko nije oglašavao od čelnika Partizana.

U jednom momentu na stadionu se pojavio i dugogodišnji čelnik crno-belih Žarko Zečević, koji se često pojavljuje u klubu kada dođe do lomova. Kada Zečević dođe u Partizan, to je jasan znak da je dogorelo do nokata.

Upravni odbor Partizana zakazao je sednicu za utorak u 16 časova. Posle nje bi moglo nešto više da se zna o narednim koracima crno-belih. Novi trener i sportski direktor su ekspresno potrebni klubu iz Humske, pošto ljudi koji su zaduženi sportska pitanja u upravi više nema.

Zoran Mirković je u nedelju uveče podneo ostavku na mesto prvog trenera, u ponedeljak je sidro posle tri i po godine digao i Ivica Iliev, a kako stvari stoje, ni Gordan Petrić, najverovatnije, neće ostati u klubu.