DELIJE SPREMITE SE: Zvezda POKREĆE veliki TV projekat!

Po uzoru na najveće evropske klubove.

Klupska TV Crvene zvezde do sada je navijačima bila dostupna za gledanje samo putem You tube kanala. Ovaj vid emitovanja imao je veliki broj kolektiva na ovim prostorima, međutim, nijedan klub u Srbije nije do sada imao svoju programsku šemu koja se emituje na kablovskoj, satelitu ili iptv-u.

Takvu mogućnost uskoro će imati i navijači Šampiona Superlige Srbije, pošto je Crvena zvezda zatražila od REM-a i dobila licencu za klupsku TV na kablovskoj, sateltiskoj mreži i IPTV-u.

Još nije poznat datum kada će emitovanje TV Crvena zvezda na kablovskom i satelitskom programu biti pušten u rad. Podsetimo, do sada je samo večiti rival imao TV Partizan HD, emitovan na nekoliko platformi, međutim ova stanica nije u vlasništvu kluba iz Humske, već fizičkog lica.

Fanovi tima iz Ljutice Bogdana sa nestrpljenjem očekuju da krene program TV Crvena zvezda na kablu i satelitu, kako bi crveno-beli po još jednom segmentu stali uz rame najvećim premijerligašima poput Mančester sitija, Arsenala, Mančester junajteda… koji odavno imaju svoje TV stanice na ovim platformama.