FRKA U SVLAČIONICI: Solskjer RAZDVAJAO ova dva IGRAČA posle utakmice sa Southamptonom!

Belgijanac smatrao da mu Francuz duguje uslugu i da je trebalo da mu prepusti penal protiv Sautemptona…

Frka u svlačionici Mančester Junajteda posle pobede nad Sautemptonom… Rezultati su tu, borba za Ligu šampiona aktivna, a opet je došlo do konflikta. I to između najboljih prijatelja. Romelu Lukaku udario je na Pola Pogbu.

Tabloidi na Ostrvu „uglas“ prenose kako je umalo došlo do tuče neposredno posle meča, a razlog je penal koji je Pogba pucao u sudijskoj nadoknadi i koji nije želeo da prepusti Lukakuu. Belgijanac je do tog momenta imao dva gola na svom kontu i želeo het-trik, prvi u Premijer ligi posle dve pune godine, međutim Pogba je ostao nepokolebljiv u odluci da on šutira.

Da stvar bude gora, usledio je promašaj, koji je dodatno razbesneo Lukakua. Čim su ušli u svlačionicu, piše San, gorostasni napadač krenuo je da napada prijatelja i da ga podseća da je bio jedan od retkih na njegovoj strani u nedavnom sukobu sa Murinjom. A ni Pogba nije ostao dužan kada su uvrede u pitanju, očito smatravši da Lukakuu ne duguje nikakvu uslugu.

Rasprava je otišla toliko daleko da je Ole Gunar Solskjer morao da interveniše i smiri zavađene saigrače.

Ostaje nam da vidimo kako će se sve ovo odraziti na atmosferu u svlačionici Junajteda pred najvažnije utakmice u sezoni…