GARDISTI SE VRAĆAJU: Dva fudbalera Zvezde posle pauze PONOVO na terenu!

Do reprezentativne pauze Crvena zvezda ima još tri takmičarska meča. Utakmice sa Zemunom i Radom u prvenstvu su idealna prilika da ekipa Vladana Milojevića nastavi niz nepobedivosti u prvenstvu, dok u Kupu protiv Radnika jure prolaz u polufinale.

Iako ima relativno mirnu situaciju, Vladan Milojević verovatno jedva čeka reprezentativnu pauzu. Jedan od razloga su i povrede Milana Rodića i Marka Gobeljića. Prema pojedinim informacijama provereni tandem trebalo bi da bude spreman za duel protiv Mačve, zakazan za 30. mart.

Očekivalo se da će Rodić i Gobeljić vratiti na teren. Iskusni levi bek se povredio uoči povratka ekipe iz Antalije. Dodatnim pregledima dijagnostifikovao je naprsnuće fibule, pa se njegov povratak odužio.

Slična konstatacija važi i kada je u pitanju Marko Gobeljić. Na prvu loptu delovalo je da je povreda Milojevićevog univerzalca lakše prirode. Međutim, lečenje nije dalo rezultat, jer je Gobeljić osetio simptome slične povrede tokom prijateljskog susreta sa IMT-om. Potom su na Marakani konsultovali brojne stručnjake i lekare, poznate po ekspresnom saniranju sličnih povreda.