KO će voditi Partizan u Kruševcu?

Sasvim je izvesno da Uprava FK Partizan neće uspeti u svojoj nameri da Mirkovića natera na promenu odluke. Otuda i pitanje ko će voditi tim u Kruševcu.

Nikada nije dobro kada ekipa neočekivano ostane bez trenera, ali u slučaju Partizana nije mogao da usledi gori trenutak za odlazak Zorana Mirkovića.

Bata se posle dva vezana poraza oprostio od igrača i čelnicima saopštio odluku da podnosi ostavku, a manje od 24 sata kasnije isto je učinio i sportski direktor Ivica Iliev.

Već su se pojavile prve informacije o tome ko bi mogao da nasledi odlazećeg sportskog direktora, ali se još uvek ne zna ko će preuzeti ekipu od Mirkovića i voditi je do kraja sezone.

Nikakvo konačno rešeje neće biti doneseno do duela sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa i zbog toga se očekuje da Žarko Lazetić u sredu sa klupe vodi crno-bele.

Lazetić je već jednom „čuvao klupu“ novom treneru nakon rastanka sa Miroslavom Đukićem. Bilo je to početkom avgusta prošle godine kada je vodio tim u prvenstvenoj utakmici sa lučanskom Mladosti. Taj meč završen je bez golova.

Treba videti i kakva je situacija sa Gordanom Petrićem i da li će i on zajedno sa Batom napustiti klub čiji je dres svojevremeno nosio.

Pitanja je mnogo, a vremena jako malo. Izvesno je samo da crno-bele čekaju teške odluke koje treba doneti što pre, a u isto vreme biti racionalan koliko je to moguće u zadatim okolnostima.