LALATOVIĆ ZNA : Gde je Iliev POGREŠIO u prelaznom roku?!

Da li baš tu leži Partizanov najveći problem?

Posle dve ubedljive pobede na startu drugog dela sezone, onda i obećavajuće igre u 159. večitom derbiju, ekipa Partizana juče je razočarala svoje navijače koji su se u velikom broju okupili na tribinama stadiona u Humskoj.

Crno-beli su u derbiju 25. kola Superlige poraženi od niškog Radničkog sa 1:0, pa su sada veoma daleko i od drugog mesta na tabeli.

Trener gostujućeg tima Nenad Lalatović je istrpeo velike uvrede tokom meča, ali je posle utakmice bio presrećan zbog konačnog epiloga i još jedne potvrde da Radnički ove sezone ima odličan tim.

Njegov komentar onoga što se dešavalo u Humskoj možete da čitate OVDE, ali je uputio još jednu poruku crno-belima koja bi mogla da bude prosleđena na adresu sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva.

Naime, Lalatović je podsetio da je Partizan ove zime propustio priliku da u svoje redove vrati sadašnjeg kapitena Radničkog Nikolu Drinčića.

“Najveća greška fudbalskog kluba Partizan je što nije vratio najboljeg veznog igrača.

Jer da je vratio najboljeg veznog igrača, možda bi se i borio za titulu. On je najbolji vezni igrač. Ne ide on nigde od mene! On mene voli“, blistao je Lalatović, a prenosi “Telegraf“.

Da li je to zaista najveća greška crno-belih, ili su u pitanju neke druge, na upravi Partizana je da nađe pravi odgovor.