LAZOVIĆ SLOBODAN: Zna se i SLEDEĆA destinacija?

Srpski fudbaler već doneo odluku da ne produžava ugovor sa Grifonima, a kompletnu situaciju pomno prati sportski direktor Lacija Igli Tare, koji neće propustiti priliku da osigura vredno pojačanje bez obeštećenja.

Zimus je bilo kontakata između Lacija i Đenove oko dolaska Darka Lazovića u redove Nebeskoplavih iz Rima, ali pošto klub iz Večnog grada nije želeo da plati obešetećenje za igrača kojem u junu ističe ugovor, razgovori su preusmesereni na Brazilca Romula, koji je poslat na šestomesečnu pozajmicu.

Ipak, kako pišu tamošnji mediji, Lacio u ovom trenutku želi potpiše ugovor sa srpskim fudbalerom, koji bi tako na leto stigao kao slobodan igrač.

Lazović je već doneo odluku da ne produžava ugovor sa Grifonima, a kompletnu situaciju pomno prati sportski direktor Lacija Igli Tare, koji neće propustiti priliku da osigura vredno pojačanje bez obeštećenja.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde ove sezone je odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima za Đenovu i postigao dva gola uz četiri asistencije, a kao nagrada za dobre partije stigao je nedavni poziv Mladena Krstajića u reprezentaciju Srbije za mečeve sa Nemačkom i Portugalijom.