NAJNOVIJE VESTI: Poznat naslednik Ivice Ilieva!

Uprava mora da reaguje odmah, jer je situacija takva da gori pod nogama

Saša Ilić je prvi kandidat da nasledi Ivicu Ilieva na mestu sportskog direktora Partizana. Tu informaciju saznaje Espreso iz izvora bliskih klubu.

Veliki potresi se trenutno dešavaju u Humskoj posle agonije u koju je zapao tim.

Dva uzastopna poraza i zaostatak od čak 21 boda za Crvenom zvezdom i 14 bodova za drugoplasiranim Radničkim iz Niša uzrokovali su da ostavke podnesu trener Zoran Bata Mirković i sportski direktor Ivica Iliev.

Tako su oni preuzeli punu odgovornost, a na upravi je da razmotri dalje racionalne korake s obzirom na to da im gori pod nogama.

Prvo rešenje koje im se jasno ukazalo makar za poziciju sportskog direktora jeste Saša Ilić, legenda kluba koja igra svoju poslednju sezonu u karijeri.

Odavno je poznato da omiljenog kapitena čeka pozicija u klubu čim bude prekinuo aktivnu igračku karijeru, a u prošlosti su se često vodili razgovori u klubu upravo na temu toga da Ilić preuzme brigu o sportskom sektoru.

Sada se čini da je bliži tome nego ikada, ali svakako prvo će morati da se obave pregovori i razgovori između njega i čelnika kluba, a situacija je više nego delikatna i vremena nema za gubljenje.

U Humskoj moraju da delaju brzo.

Nema sumnje da bi Ilićevo preuzimanje funkcije naišlo na pozitivne reakcije navijača koji već dugo nisu u dobrim odnosima sa upravom i žele da joj što pre vide leđa.