NAŠLI REŠENJE: Saša Ilić MENJA Ilieva!

Izgleda da je došlo vreme da kapiten još jednom stupi na scenu i pomogne Partizanu kada je najteže.

Porazi od Radničkog i Voždovca pokrenuli su lavinu u Partizanu i nedelja pred nama mogla bi da bude ključna za budućnost kluba na duže staze.

Partizan je za manje od 24 sata ostao bez šefa stručnog štaba i sportskog direktora, a već u sredu ekipu očekuje utakmica sezone u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Aktuelno klupsko rukovodstvo sada je prinuđeno da donosi teške odluke i da to čini što brže može. Dok javnost čeka na vest o tome ko će naslediti Zorana Mirkovića, „Telegraf“ prenosi svoja saznanja vezana za poziciju sportskog direktora.

Upražnjena funkcija trebalo bi da bude ponuđena kapitenu ekipe Saši Iliću koji je nagovestio da po završetku igračke karijere planira ostanak u fudbalu i eventualno preuzimanje odgovorne pozicije u Partizanu.

Priča o dolasku Saše Ilića na mesto sportskog direktora FK Partizan nije od juče. O tome se govorilo i prošlog leta, a pomenuti izvor navodi da su u prethodnom periodu obavljeni razgovori između klupskih čelnika i kapitena crno-belih.

Pošto u slučaju sportskog direktora ne mora da se deluje odmah, Saša Ilić će imati dovoljno vremena da razmisli o ponudi i da po završetku sezone proglasi odlazak u penziju i odmah stupi na novu dužnost.

Ono što je već sada jasno, to je da će „Parnom Valjku“ na leto biti potreban ozbiljan remont, a to u perspektivi znači i ozbiljan posao za sportskog direktora. Saša Ilić bi tako odmah bio stavljen na veliko iskušenje, pa ostaje da se vidi da li će prihvatiti „vruć krompir“ i pokušati da pomogne svom Partizanu u teškoj situaciji.