NEMA ŠALE SA NJIMA: Opomenuti su PRED utakmicu!

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali je istakao da niko ne može da oduzme pravo njegovoj ekipi da se bori za tri boda.

„Ovo je praznik fudbala, ne igra se svaki dan sa Partizanom. To je protivnik koji uvek daje motiv više igračima da se pokažu i iskreno se nadam da će sve ono što krasi fudbal biti prikazano na predstojećoj utakmici“, rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca u nedelju dočekuju Partizan u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Oba tima u tu utakmicu ulaze nakon nakon poraza u prethodnom kolu od Radnika, odnosno od Radničkog Niša.

„Mnogi potcenjuju Partizan, ali to je velika greška, jer imaju mnogo dobrih igrača i mnogo talentovanih mladih fudbalera koji prave razliku. Partizan je favorit, ali ova utakmica je za nas veliki izazov. Nećemo pretiti Partizanu, ali niko ne može da nam oduzme nadu i pravo da se borimo za sva tri boda na našem terenu“, rekao je trener Voždovca.

On je pohvalio rad kolege sa klupe Partizana.

„Izuzetno cenim Partizan i pogotovo Batu Mirkovića. On je izuzetan stručnjak i čovek, ali nažalost u Srbiji trenerima uvek fali kontinuitet. Ne sumnjam da će Bata, ako bude imao prilike da nastavi da radi i sprovodi svoje ideje, da napravi velike rezultate u budućnosti“, rekao je Aničić.

Nekadašnji igrač Partizana iz redova „zmajeva“ Nikola Trujić složio se da su crno-beli favoriti, ali je i podsetio da Voždovac u ovoj polusezoni nije izgubio utakmicu na svom terenu.

„Svi jedva čekamo meč sa Partizanom, te utakmice donose poseban osećaj i za nas na terenu, i za publiku na tribinama. Partizan je svakako blagi favorit, ali mi se ne predajemo, jer to nije manir Voždovca, i ulazimo u utakmicu od samog početka sa velikom željom da pokažemo šta znamo. Partizan ima odličnog trenera i fudbalere, ali na domaćem terenu nismo izgubili u ovoj polusezoni i želimo da nastavimo taj niz“, rekao je Trujić.

Utakmica izmedju Voždovca i Partizana igra se u nedelju od 17.00 na stadionu na krovu Šoping centra Stadion.