NEUMORAN I SA 38 GODINA: Pogledajte do kada Federer planira da IGRA!

Živa legenda tenisa još ne planira da okači reket o klin.

Lepa vest za sve ljubitelje tenisa stiće iz Indijan Velsa gde je trenutno u toku jedan od naprestižnijih turnira u obe konkurencije. Jer tamo je Rodžer Federer, koji je nedavno u Dubaiju osvojio jubilarnu 100. ATP titulu objavio da će sigurno igrati i naredne sezone kada će imati čak 38 godina.

Mešter iz Bazela koji na svom kontu ima rekordnih 20 grend slem titula želi da ubuduće kroz turnire posećuje „zabačenije“ delove planete, kao što su Afrika i Azija. Tako

„Cilj mi je da nastavim da igram, da nastavim sa karijerom. Nisam siguuran šta ću raditi na početku sledeće sezone, gde ću igrati pre Australijan opena, ali za posle sigurno znam da idem u Dubaji“, jasan je Fedeks, „Želeo bih ubuduće da vie igram u Aziji, Južnoj Americi i Africi, posebno u Južnoafričkoj republici (odakle mu je majka, prim. aut.)“.

Rodžer Federer je prošle godine u Indijan Velsu izgubio u uzbudljivom finalu od trenutno povređenog Huana Marina del Potra, a ove sezone u drugom kolu čeka boljeg iz susreta između Nemca Petera Gojovčika i Italijana Andreasa Sepija sa koji će se sastati u noći između nedelje i ponedeljka.