NEVEROVATNO: Zvezda OSTALA BEZ TRENERA!?

Košmarna sećanja za navijače Crvene zvezde, a u isto vreme i neke od najlepših uspomena za pristalice novosadske Vojvodine.

Na današnji dan pre 12 godina, Crvena zvezda je usred utakmice ostala bez trenera!

Da, to je bila “ona“ utakmica, kada je Dušan Bajević posle prozivki sa tribina, tokom drugog poluvremena, a pri vođstvu Vojvodine na “Marakani“ od 2:0, jednostavno odšetao sa terena.

Naravno, iako su mu navijači skandirali “Dušane, odlazi“, mnogi su bili iznenađeni da će Bajević to učiniti pre kraja meča, pa se u snimku SOS kanala mogao čuti i jedan uzvik: “Ode čovek!“

Do kraja, Vojvodina je golom Dušana Tadića stavila tačku na ovaj meč, slavila je sa 3:0, a pre Tadića Zvezdinu mrežu su u ovom meču tresli i Milan Davidov i Ranko Despotović.

Naravno, navijači Vojvodine su se na Tviteru danas s razlogom prisetili mnogo lepših dana za svoj klub u odnosu na današnju situaciju, s obzirom da je Vojvodina trenutno tek deveta na tabeli Superlige.

Opet, u odnosu na ta vremena, Zvezda danas dominira srpskim šampionatom, pa bi ove sezone jedan ovakav rezultat na “Marakani“ bio pravo čudo