ON ĆE BITI TRENER PARTIZANA: Može li mu se VEROVATI!?

Izgleda da stvari u Humskoj postaju nešto jasnje kada je u pitanju izbor novog šefa struke.

Nedelju dana posle definitivne potvrde da Zoran Mirković napušta klupu Partizana, klub iz Humske još uvek nije rešio pitanje njegovog naslednika.

Žarko Lazetić je od Mirkovićevog odlaska vodio ekipu u dve utakmice i ostvario je polovičan učinak – posle ubedljive pobede u Kupu protiv Napretka (4:0), crno-beli su u subotu doživeli težak šamar pred svojim navijačima u duelu sa subotičkim Spartakom ŽK (1:3).

Baš zbog tog poraza, mnogi smatraju da Lazetić ipak neće dobiti poverenje uprave kluba da nastavi započeti posao i da će se čelni ljudi Partizana tokom aktuelne prvenstvene pauze okrenuti nekim drugim rešenjima.

Osim Lazetića, proteklih dana su se kao kandidati pominjali Ilija Stolica i Željko Buvač, a kako današnji “Žurnal“ prenosi, predsednik Partizana Milorad Vučelić želi da na klupi crno-belih konačno vidi 40-godišnjeg Stolicu.

On je njegov prvi izbor i očekuje se da već od danas počnu i zvanični razgovori oko imenovanja Stolice za šefa struke Partizana.

Podsetimo, Stolica je i u prethodnom periodu bio viđen kao glavni kandidat za klupu crno-belih, ali u leto 2017. se dogodio preokret sa Miroslavom Đukićem, da bi posle Đukićevog odlaska prošlog leta prednost u odnosu na Stolicu ipak dobio Zoran Mirković.

Možda ovo bude njegova “treća – sreća“, ali Partizan je sada u mnogo težoj situaciji nego što je bio u prethodnom periodu, pa možda sada i Stolica ima drugačije planove.

U svakom slučaju, biće zanimljivo narednih dana u Humskoj, pratićemo dešavanja oko izbora novog trenera…