OSKRNAVILI STADION: Grobari nakon derbija DEMOLIRALI Marakanu!

Crvena zvezda i Partizan igrali su ovog vikenda ‘večiti derbi’ a utakmica je završena sa velikim nabojem. On se preneo i na tribine stadiona ‘Rajko Mitić’. 7

Kako portal ‘Moja Crvena zvezda‘ navodi Navijači Partizana načinili su priličnu štetu na tribinama. Ukupno tri frakcije navijača Partizana smešteni su bili na Jugu i u dva ‘kaveza’ na obodima južne tribine. Oni su polomili ukupno 1781 stolicu.

Portal blizak Crvenoj zvezdi navodi da je ‘pir huligana’ započeo prilikom vodećeg pogotka crno-belih, kada su na atletsku stazu uz pirotehnička srestva padale i polomljene stolice i trajao je do kraja meča.

Stolice su zamenjene prethodne sezone za utakmice Crvene zvezde u Ligi Evrope. Nikakva šteta na njima nije načinjena i tokom ovosezonskih utakmica grupne faze Lige šampiona. Nakon 159. će tim iz Ljutice Bogdana 1 morati da naruči novi kontigent stolica.

Crvena zvezda je odlučila da naplati pričinjenu štetu. Račun je ispostavljen Partizanu. Kako se navodi, jedna stolica na stadionu ‘Rajko Mitić’ vredi 10 evra, tako da je ukupna šteta pričinjena na ovom meču 17,810 evra.