OTKRIVAMO: Ovo je PLAN uprave Partizana!

Težak posao očekuje čelnike Partizana u naredne dve nedelje, ali navodno postoji plan za uspešan prolazak UEFA monitoringa.

U momentu kada je ostao bez trenera i sportskog direktora FK Partizan pogođen je još jednim ozbiljnim problemom koji će morati da bude rešen do kraja meseca.

Juče su pojedini mediji obelodanili da se Partizan nalazi na litici i da bi lako mogao da ostane bez licence za učešće u evropskim takmičenjima ukoliko ne prođe zahtevan monitoring UEFA.

Nezvanične informacije glase da crno-belima licenca „visi“ zbog duga od 2.5 miliona evra koji mora da bude izmiren ili reprogramiran do kraja tekućeg meseca.

Pošto se radi o novcu koji Partizan neće moći da obezbedi, plan je da se dugovanja delimično izmire, a da deo poverenika dogovori reprogram kako bi se zatvorila konstrukcija pred finansijsku kontrolu UEFA.

Deo novca Partizan bi trebalo da dobije od „Telekom Srbije“, sponzora sa kojim je nedavno dogovorio produžetak saradnje.

Ostatak sume koja je neophodan za uspešan prolazak UEFA monitoringa potrebno je reprogramirati, a od ljudi i klubova kojima se duguje zavisi da li će plan rukovodilaca Partizana biti ostvaren.

Jasno je da situacija nije naivna i da Partizan očekuje velika borba kako bi dobio licencu i pokušao da se učešćem u grupnoj fazi evropskog takmičenja izbori za egzistenciju.