PO PRVI PUT: Oglasio se ON po PITANJU prelaska u Zvezdu!

Predvodio je crveno-bele u sezoni 1991/92.
Da je Duško Vujošević -čovek koji zaista nema nijednu jedinu dlaku na jeziku dokazao je još jednom. U emisiji Crno-beli svet pričao je o mnogim stvarima, a osvrnuo se i na poznavanje stranih jezika:

– Nisam naučio da se zdravstveno zaštitim. Kakvu karijeru bih imao da sam 20 godina kasnije oboleo od šećera. To je jedan od razloga zbog kojih nisam učio ni engleski jezik. U školi sam učio ruski i nemački kao drugi jezik, a kada sam počeo da vodim prvu ekipu posle juniora, to me je potpuno obuzelo.

Voditelj Đorđe Vukadinović postavio mu je još jedno interesantno pitanje. Radi se o tome da su Grobari oprostili i „izdaju“ i flert sa Crvenom zvezdom, koju je trenirao u sezoni 1991/92.

– Ono su bila drugačija vremena. Ja sam te godine posle Španije se vratio u Partizan. Malo je falilo da crno-beli ispadnu te godine iz lige. Da ne pominjem ko je vodio tim tada, jer je u pitanju moj prijatelj. Kada sam se vratio, postavljen je cilj da uđemo među 4, ušli smo i u finale plej-ofa. Posle toga, oni su, imajući konflikt sa jednim od glavnih igrača, gde nisam naišao na saradnju kluba da to bude rešeno na najbolji mogući način. Tada su mi rekli da bi bilo moralno da ponudim ostavku. Ponudio sam je, oni su prihvatili, a kasnije su opravdali tu smenu jer su postali prvaci Evrope. Međutim, ja im nisam baš oprostio, nisu ispoštovali dogovor, neke materijalne obaveze koje su imali. Na poziv Zvezde, otišao sam tamo vrlo rado, iz neke želje da se na neki način osvetim. Igrali smo finale plej-ofa, izgubili od Partizana, ali je ta ekipa posle dva puta bila prvak one krnje Jugoslavije – otkrio je popularni Dule.