PRIČA SE I DALJE: Partizanova zimska BOMBA spremna za LETO?!

Bolji status posle promene trenera.
Ove zime pojavile su se priče da bi Ivan Obradović mogao ponovo da obuče dres Partizana. To se nije desilo, a sada, prema poslednjim informacijama, neće ni u skorijoj budućnosti. Srpski defanzivac je u razgovoru za belgijske medije otkrio je da očekuje da će ostati u Anderlehtu i posle leta, kada mu ističe tekući ugovor sa belgijskim velikanom.

– Ovog leta ću napuniti 31 godinu, ali voleo bih da imam dugu karijeru. Sledeći korak je da produžim ugovor sa Anderlehtom. Nismo o tome još detaljnije pričali, jer su svi fokusirani na plasman u plej-of. Nisam sebična osoba, da guram sebe u prvi plan, niti želim da uznemiravam čelnike kluba. Ima vremena da razgovaramo o nastavku saradnje – rekao je Obradović koji očigledno ne razmišlja o povratku u domovinu.

– Tek bi trebalo da se vidim sa (sportskim direktorom) Mihaelom Veršurenom. Voleo bih da produžim ugovor, čak i da ostanem u Anderlehtu do kraja karijere.

Jesenju polusezonu proveo je van tima, jer trener Hajn Vanhezebruk nije računao na njega, ali je posle dolaska Freda Rutena ponovo bio u prvoj postavi.

Posle odlaska iz Partizana, igrao je i za Saragosu i Mehelen.