PROBLEMI CRVENO-BELIH: Savić u CENTRU pažnje!

Poraz je izvukao ono najgore iz Madriđana…

Ove sezone u Atletiku su doživeli 42 povrede, igrači krive kondicionog trenera, „Profea“ Ortegu. Podsetimo, ovaj dugogodišnji Simeoneov saradnik je pre par meseci bio na naslovnim stranama, završio je u zatvoru zbog porodičnog nasilja.

Sve je isplivalo posle poraza, naime igrači Atletika su se žalili Simeoneu, a posle jedne od poslednjih utakmica, Ortega je nekom rekao da je Savić toliko loš da ne može da se pomeri.

Crnogorac je burno reagovao, pitao kondicionog trenera zbog čega mu to ne kaže u lice. Ovaj je demantovao da je pričao o njemu, ali Savić je pojurio fizički da se obračuna sa trenerom, kada su ga sprečili, gađao je Ortegu kopačkom i polomio jedno staklo u svlačionici. To je bilo nakon pobede protiv Leganjesa.

Tako je u lošoj atmosferi Atletiko doputovao u Torino, odradili su jak trening što je još više iritiralo igrače, posle meča je navodno usledila novac svađa, naime kapiten Godin je podigao glas, odnosi između fudbalera i Ortege su loši, oni traže da ga Simeone smeni, što „Ćolo“ odbija.

Sa druge strane, klub se ponaša nedostojanstveno. Nakon ispadanja, prijavili su Ronalda UEFA zbog slavlja kojim je imitirao Simeonea nakon prvog meča, iako u izveštaju delegata ne stoji ništa.

Ipak, bio bi presedan da Portugalac bude kažnjen, tim pre što nije pokazivao ka navijačima Atletika, mada nije sporno da se na ovaj način narugao protivničkom treneru.