RASULO: I ON ODLAZI iz Partizana!

Posle ostavke šefa stručnog štaba Partizana Zorana Mirkovića, istim putem krenuo je i njegov dosadašnji pomoćnik Gordan Petrić.

Očekivalo se ovih dana da će Petrić ostati uz Žarka Lazetića do izbora novog šefa struke, ali s obzirom na je on bio Mirkovićev izbor posle stupanja na dužnost, osetio je potrebu da se povuče zajedno sa njim.

To je večeras i definitivno potvrdio predsednik kluba Milorad Vučelić, gostujući u “Partizanovom vesniku“ na TV Partizan, gde je otkrio i koji su prioriteti uprave kluba u naredne tri nedelje, osim izbora novog trenera.

“Žao mi je, bilo bi grehota da ne pomenem Gordana Petrića koji je imao velike zasluge i koji je smatrao da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio Batin pomoćnik.

Zahvalili smo se i Gordanu Petriću na saradnji, on je stari Partizanovac i tako dalje… i sada se koncentrišemo na glavnu stvar, da se obezbedi licenca za izlazak u Evropu.

To su prioritetni zadaci uprave u narednih 20 dana. Na dobrom smo putu da rešimo te probleme, ali nije to lako, zahtevni su iz UEFA, a mi radimo punom parom i tu se najviše angažujemo“, objašnjava Vučelić.