REAL IMA SPREMNE ZAMENE: Ako neće AZAR Brazilac će!

Interesantna ideja Reala, što se tiče štopera, stigla potvrda, imaju nameru da sruše svetski rekord.

Engleski mediji prenose da je Real Madrid zainteresovan za Felipe Andersona iz Vest Hema.

Naime, bivši fudbaler Lacija igra dobro u Londonu, i ako Madriđani ne završe posao oko Azara, alternativa je Brazilac.

Ovo ne čudi, naime, njegova karijera je imala zvezdani uspon kada je Lacio odbio 50 miliona evra od Junajteda, kasnije je izgubio mesto u postavi, prodat je Vest Hemu za više od 40 miliona, nakon što je došao u sukob sa Inzagijem.

Ovaj brzi, nadareni ofanzivni vezista je igrao za Santos, poznat je kao veliki prijatelj Nejmara, njih dvojica su se sjajno slagali u timu koji je osvojio Kopa Libertadores i onda Rekopu Sudamerikanu sledeće sezone. Takođe, kao članovi olimpijske reprezentacije, uzeli su zlato u Riju 2016. godine.

Ove sezone je posle osam golova u prvenstvu prvi put posle 2015. pozvan u seniorsku reprezentaciju.

Dakle, Zidan neće Nejmara već jednog od njegovih najboljih prijatelja i igrača koji je igrački veoma sličan slavnijem zemljaku.

Cena je oko 65 miliona evra.

Inače, u španskim medijima i dalje se priča o navodnoj želji Varana da napusti klub i ode u Englesku. Kako stoje stvari, postoji lista imena koja bi mogla da zamene Francuza.

Prvi je Kulibali, njega će međutim Napoli teško pustiti, cena je oko 120 miliona, a verovatno će De Laurentis nekom nerazumnom sumom minirati bilo kakve pregovore.

Druga opcija je Škrinjar, njegov agent je potvrdio da je na meti Reala, odbijen je Siti prošlog leta kada su nudili 60 miliona, za sumu od oko 100 bi ga Inter verovatno prodao, stiže Godin, a taj novac od Slovaka bi mogli da ulože u pojačanja u veznom redu i na bekovskim pozicijama.

Podsetimo, Real je kupio Militaoa iz Porta, ali ako Varan ode, biće potreban još jedan štoper. Pominjan je i De Liht, ali čini se da je tu Barselona velika prepreka.