SAMO ĆUTE: Iz Partizana niko NE SME pred NOVINARE!?

Niko od čelnika kluba iz Humske nije dostupan za razgovor sa novinarima ovoga jutra, ali će zid ćutanja morati da padne do kraja dana.

Poraz od Voždovca naterao je Zorana Mirkovića da povuče radikalan potez, a odmah zatim upaljen je „crveni alarm“ u klubu iz Humske.

Partizan je sinoć ostao bez bodova i trenera samo dva dana pred meč sezone, a to što jutros niko od čelnika kluba iz Humske nije dostupan za komentar aktuelne situacije potvrđuje da je situacija izuzetno ozbiljna.

Sudeći na osnovu nezvaničnih informacija, predstavnici Uprave čine sve da Zorana Mirkovića ubede da promeni odluku, ali su male šanse da se tako nešto zaista i dogodi.

Zid ćutanja će morati da padne do kraja dana jer redakacije očekuju poziv za sutrašnju konferenciju pred gostovanje Napretku.

Neko će svakako morati pred novinare u utorak, a videćemo da li će to biti Zoran Mirković ili neko ko će preuzeti ekipu do imenovanja novog šefa stručnog štaba.

Situacija u klubu iz Humske više nije nimalo naivna jer Partizanu u slučaju eventualnog ispadanja iz Kupa počinje da „visi“ i mesto u Evropi! Crno-beli više nisu sigurni ni na trećoj poziciji jer Čukarički četiri kola pre kraja regularnog dela sezone ima dva boda manje od Partizana.

Zbog toga ne čudi što je upaljen „crveni alarm“ i što u Humskoj trenutno pokušaju da spasu šta se spasiti da.