SAMOUVEREN: Evo šta je Stojković najavio, i kako je PRIPRETIO Zvezdi i Radničkom!

Meč je završen rezultatom 1:0.

Sa tri boda fudbaleri Radničkog se vraćaju u Niš, posle pobede nad Partizanom u derbiju 25. kola Superlige Srbije. Jedini gol Vladimiru Stojkoviću u završnici prvog poluvremena dao je Nermin Haskić.

– Nismo se podigli kada je trebalo. Ali nastavljamo dalje, rastemo i spremamo se za ono najbitnije, ako Bog da, za finale Kupa Srbije. Tada ćemo da se vidimo sa njima – rekao je Stojković, a zatim odgovorio na dodatno pitanje, da li je uveren da li će finale da bude Radnički – Partizan.

– Očekujem da prođemo Napredak, a onda prva kod nas sa Zvezdom i na Marakani revanš. I finale u Nišu. To je neka moja zamisao. Očekujem Radnički, pošto se igra u Nišu.

Zatim se golman crno-belih osvrnuo na meč sa Nišlijama.

– Nije htela lopta u gol, kada smo imali naše šanse. Malo ih je sreća poslužila, ali nema šta. To je fudbal, čestitamo… Ali nadam se i ubeđen da ćemo da se revanširamo.

Govorio je i „preživeli smo Obilić, pa ćemo i Radnički“.

– Nema šta. Dolazimo iz utakmice u kojoj smo se ispraznili, bilo je baš teško. Nismo imali smage, borili se… Ali biće šanse da se osvetimo gospodi koja pevaju. Kad najviše bude bolelo, obećavam – rekao je Stojković u trenucima dok se iz svlačionice Radničkog čula pesma.