SKANDAL! : Nastala velika FRKA svlačionici Videotona, 2 srbina su se žestoko posvađala, jedan je morao da NAPUSTI klub!

Prema Šćepovićevim rečima, na kraju je on morao da ide iz kluba

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Šćepović šokirao je javnost posle intervjua koji je dao poljskim medijima! Aktuelni napadač Jagelonije govorio je o svojoj karijeri, a najviše o vremenu provedenom u Mađarskoj!

Tamo je, zajedno sa bratom Markom, branio boje MOL Vidija kog sa klupe vodi Marko Nikolić, a za koji je igrao i Danko Lazović.

Upravo se o Lazoviću najviše i radilo u ovom razgovoru o Vidiju, odnosno kako je Šćepović trpeo maltretiranje od nekadašnjeg saigrača. Iako imenom i prezimenom nijie rekao o kome se radi, jasno je da je u pitanju Lazović.

– Ljut sam kad se setim šta sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problem tamo ni sa kim, ali je jedan igrač imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas ne igra fudbal – počeo je Šćepović i tako indirektno nagovestio da je reč o Lazoviću koji se jesenas u jeku sezone povukao:

– Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: “Udariću te, napraviću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!“ Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba da priča sa mnom, ali je on nastavio vičući: “Prebiću te, nećeš se izvući!“ U jednom trenutku sam mu i ja uzvratio: “Hajde, udari me, molim te“, i naravno ništa se nije dogodilo, ali on je nastavio da me proziva.

– Tri srpska trenera bila su na njegovoj strani, dopustili su da tako postupa sa svojim zemljakom. Ranije je jedan igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak, je on bio izbačen iz tima – rekao je Šćepović i dodao:

– Znao sam da će ista stvar biti i sa mnom. Pozvao me je sportski direktor i objasnio da nema ništa protiv mene, da je čak i zadovoljan kako radim, ali da je takva bila odluka trenera i da je on šef ekipe.