ŠOK VEST: Miloje ODJAVIO Zvezdu za NAREDNU sezonu!

Strateg crveno-belih konkretan.
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević protiv Rada je sedeo 100. put na klupi Crvene zvezde, a za sve ono što je uradio na “Marakani” od leta 2017. godine mogao bi da se napiše film.

Milojević je sa crveno-belima prvo izborio plasman u Ligu Evrope, pa u Ligu šampiona, koju su u najtrofejnijem srpskom klubu čekali 27 godina. Zabeležio je 73 pobede, 19 remija i osam poraza. Stratega crveno-belih ugovor sa klubom veže do 2020. godine, ali on u ovom trenutku ne može da tvrdi da će ostati u Ljutice Bogdana do kraja ugovora.

Jel možete da obećate navijačima da ćete…

– Ne mogu..

Da obećate da ćete biti trener posle juna?

– Ne mogu ništa da obećam – rekao je Milojević u intervjuu za Mozzart sport.Cenjeni trener je objasnio da mu prijaju pohvale, ali da se ne osvrće previše na njih.

– Voleo bih da mi sude onog trenutka kada odem. Lepo je jednom prilikom rekao Jirgen Klop. Nemojte o meni da pričate kada dolazim, jer znam da me čekaju hvalospevi. Sudite o meni kada budem odlazio. Pokušavam da uživam u fudbalu i radu sa mojim drugarima. Kada počne to da me stiska i opterećuje ja ću otići. Neću da budem hrčak koji stalno vrti točak u krug. Meni nije novac primarna stvar, imam sasvim drugačije poglede – konstatovao je Milojević.