ŠOU U SVLAČIONICI: Igrači Milojevića POLIVALI vodom!

Zanimljive scene posle pobede nad Zemunom.

Mnogo razloga za slavlje imali su fudbaleri, navijači Crvene zvezde, kao i šef struke aktuelnog šampiona Vladan Milojević.

Crveno-beli su ubedljivo savladali Zemun u 26. kolu Superlige sa 4:0 na stadionu “Rajko Mitić“, postavili novi rekord po broju mečeva bez poraza u Superlogi (52), na taj način su uveličali proslavu 74. rođendana kluba, a ujedno je ovaj trijumf bio i najlepša čestitka Vladanu Milojeviću za njegov 49. rođendan.

Zbog svega toga, fudbaleri Crvene zvezde dali su sebi oduška u svlačionici, pa su posle rođendanske pesme Milojeviću, golman Borjan i El Fardu Ben svog trenera polili vodom iz svojih flašica.

Naravno, pitate se kako je Milojević reagovao – zakazao im je sledeći trening.

Ali, tek za ponedeljak u 11 sati. Danas crveno-beli imaju slobodan dan.

“Mislim da svaki put kad pobede, oni meni čine jedan poklon. Evo, povezalo se da je danas i moj rođendan, da smo danas oborili i rekord. Mnogo lepih stvari. Bog je tako hteo da to uredi i jako sam srećan zbog toga“, istakao je Milojević u izjavi za YouTube kanal “Zvezda Kids“.

Igrači su mu čestitali i na samom terenu, kada su ga nosili na rukama.

“Oni su jako kreativni, mislio sam kad su pojurili da će da urade nešto drugo. Ali, dobri su…“, istakao je Milojević i priznao da nije najbolje čuo čestitku i od strane navijača tokom meča sa Zemunom.

“Bio sam koncentrisan na utakmicu, mislim da sam čuo, ali misli su mi bile na drugoj strani. Sve što želim sebi, to želim i drugima, zdravlje pre svega i taj duhovni mir koji svako od nas treba da ima, tu malo kaskamo, ali biće to bolje…

To želim i svim građanima Srbije, normalno i navijačima Crvene zvezde. Oni su divni, treba tako da nastave, da bodre ove igrače“, poručio je Milojević.